Nieuw… CTOUCH Neo voor in de meetingroom

You already know how to use it

CTOUCH introduceert met trots het eenvoudigst te gebruiken touchscreen ooit: CTOUCH Neo. De CTOUCH Neo is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het hoger onderwijs en het midden- en kleinbedrijf, waar gebruiksgemak de voornaamste eis is van touchscreen gebruikers.

ctouch neo touchscreen digibord

Het gebruiksgemak komt tot uiting in de belangrijkste kenmerken:

  • Eenvoudig kiezen tussen whiteboarden, draadloos delen, surfen op het web en schakelen tussen bronnen
  • Een ongelooflijk nauwkeurige schrijfervaring dankzij de gebruikte ‘zero bonding’-technologie
  • JBL® geoptimaliseerde luidsprekers bieden helder geluid tijdens videoconferenties of presentaties
  • Cable Lock accessoire bindt kabels veilig vast om diefstal te voorkomen
  • Op het Stage XXL-platform kunnen grote conferentiecamera’s worden gemonteerd voor een maximale weergave van de ruimte
  • Voorzien van aanwezigheidssensoren voor korte opstarttijd en energiebesparing
  • Gebundeld met de Fit-versie van CTOUCH Heartbeat As A Service-programma en compatibel met Heartbeat Safe, waardoor een veilig en ondersteund touchscreen-gebruik levenslang gegarandeerd is

Anthony van Oijen, CTO bij CTOUCH, zegt: ‘Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan waaruit is gebleken dat gebruikers moeite hebben met apparaten als ze die niet dagelijks gebruiken. Incidenteel gebruik is zeker het geval in het hoger onderwijs en het MKB, waar gebruikers vaak van locatie wisselen en hun eigen apparaten meenemen. Deze gebruikers lieten ons weten dat ze slechts vier essentiële opties nodig hebben: whiteboarden, draadloos delen, surfen op het web en schakelen tussen bronnen. Om aan hun eisen te voldoen, hebben we niet meer dan dat toegevoegd aan de functionaliteiten van CTOUCH Neo.’

Whiteboarding en draadloos delen zoals het hoort

CTOUCH Neo beschikt over een whiteboard-tool met slechts zeven opties, om ideeën in een oogwenk te laten stromen. De gebruiker loopt naar het bord, kiest een pen of marker en zijn vergadering of les kan direct starten.

Draadloos delen van je scherm is ook gemakkelijk te realiseren. CTOUCH Neo is voorzien van AirServer, zodat de gebruiker zijn scherm kan delen met behulp van de ingebouwde optie op zijn apparaat. AirPlay, Google Cast of Miracast worden allemaal ondersteund en vereisen geen installatie van een aparte applicatie.

Bijzonder accurate schrijfervaring

CTOUCH Neo maakt gebruik van ‘zero bonding’-technologie om de meest intuïtieve schrijfervaring te bieden. Door de luchtspleet tussen het paneel en het LCD-scherm volledig te elimineren, wordt de aanraking van de gebruiker nauwkeurig en accuraat geregistreerd, ongeacht de schrijfsnelheid. Iedereen kan zijn vinger gebruiken of de passieve pen oppakken en meteen beginnen met aantekeningen maken.

CTOUCHABLE™ design

Om perfect te passen in moderne kantoren en campussen is CTOUCH Neo gemaakt met de gepatenteerde CTOUCHABLE™ designfilosofie in gedachten. Het scherm is voorzien van een aantrekkelijke ‘Wisdom Blue’-gekleurde rand. Deze rand is verder verrijkt met geanodiseerd aluminium en high performance stof, dezelfde stof die wordt gebruikt op standalone JBL®-luidsprekers. Deze combinatie zorgt ervoor dat de display onmiddellijk in het oog springt van iedereen die de kamer binnenkomt.

Security by design

Security is van het grootste belang, omdat de CTOUCH Neo door een grote verscheidenheid aan gebruikers zal worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de instellingen niet toegankelijk zijn voor onbevoegde gebruikers, moet de beheerder bij de installatie een pincode instellen. Het opslaan van documenten is tevens veilig gemaakt. Na het beëindigen van een sessie worden alle gegevens gewist, zodat de volgende gebruiker geen toegang heeft tot gevoelige informatie die misschien per ongeluk is achtergebleven.

Duurzaamheid staat centraal

In lijn met CTOUCH’s duurzaamheidsdoelstellingen heeft CTOUCH Neo een ingebouwde human presence detector die het touchscreen inschakelt wanneer een persoon de ruimte binnenkomt. Dit gebeurt in ‘low light’-modus, waardoor het energieverbruik sterk wordt verminderd en de focus op de spreker of deelnemers aan de vergadering blijft totdat het touchscreen weer aangeraakt wordt.

Bovendien zal binnenkort voor de CTOUCH Neo een duurzaamheidspaspoort beschikbaar worden gesteld. Dit ‘Sustainability Passport’ geeft een uitgebreid inzicht in het productieproces en de gebruikte materialen van de CTOUCH Neo.

Veilig en ondersteund met CTOUCH Heartbeat

CTOUCH Neo is onderdeel van het revolutionaire CTOUCH Heartbeat As A Service programma. Gebruikers kunnen direct genieten van de gratis versie ‘Heartbeat Fit’ wanneer ze hun touchscreen voor het eerst installeren, zodat ze gemakkelijk alle schermen in hun netwerk op afstand kunnen beheren. Voor een leven lang veilig en ondersteund touchscreengebruik, is er het ‘Heartbeat Safe’ abonnement. Heartbeat Safe biedt een uitgebreid pakket aan opties op het gebied van functionaliteit, veiligheid, IT-beheer, training en duurzaamheid. Allemaal ontwikkeld om de levensduur van het touchscreen te verlengen en het gebruik veilig en prettig te maken.

Accessoires die het verschil maken

CTOUCH Neo wordt geleverd met een unieke set accessoires die talloze voordelen bieden voor het hoger onderwijs en het MKB. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan videoconferencing is CTOUCH Neo gebundeld met de Stage XXL. Stage XXL is een metalen standaard die gemakkelijk en elegant op het scherm kan worden gemonteerd en ruimte biedt om de grootste conferencing camera’s, een kleine PC en bijbehorende powerbox te monteren. Daarnaast vinden gebruikers ook de Cable Lock in de doos. Dit handige hulpmiddel houdt alle kabels op hun plaats en voorkomt diefstal.

Full-room audio met geïntegreerde JBL® luidsprekers en microfoon-reeks

Voortbordurend op de bestaande langdurige samenwerking, zijn de speakers van de CTOUCH Neo wederom geoptimaliseerd door JBL®. Hierdoor bieden de speakers indrukwekkend geluid, zelfs achter in de ruimte. In combinatie met de geïntegreerde microfoon-reeks is de CTOUCH Neo een krachtig hulpmiddel voor hybride vergaderingen en hybride leren.

Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.