Clevertouch interactieve schermen

Clevertouch interactive touch digibord kopen belgie

Oops! Die pagina kan niet worden gevonden.

Het lijkt erop dat er niets is gevonden. Probeer een van onderstaande links of de zoekbalk.

Clevertouch: de toonaangevende fabrikant van interactieve touchscreens voor professioneel gebruik. Onze producten zijn gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd met de nieuwste technologieën.

Pro-serie touchscreens: 65″-85″ beeldschermdiagonaal, helder beeld, hoge resolutie, multi-touch, kalibratie, schrijf- en tekenfuncties, ondersteuning voor verschillende besturingssystemen. Perfect voor klaslokalen, vergaderzalen en presentatiezalen.

Interactieve whiteboards: grote schermformaat, geavanceerde functies, multi-touch, kalibratie, schrijf- en tekenfuncties, ondersteuning voor verschillende besturingssystemen. Perfect voor professioneel gebruik in klaslokalen, vergaderzalen en presentatiezalen.

Digitale lessenaars: interactieve oplossing voor onderwijsomgevingen, geavanceerde functies, ondersteuning voor verschillende besturingssystemen.

Clevertouch: professionele interactieve oplossingen voor klaslokalen, vergaderzalen en presentatiezalen.

Clevertouch interactief lesbord touchscreen of digibord kopen

Clevertouch Impact MAX 65 , Clevertouch Impact MAX 65, Clevertouch Impact MAX 65, Clevertouch UX PRO 2 55 , Clevertouch UX PRO 2 65 , Clevertouch UX PRO 2 75, Clevertouch UX PRO 2 86, Clevertouch Impact Plus 2 

Android 11

Meer info prijzen en modellen clevertouch

Clevertouch is een toonaangevend merk in de wereld van interactieve whiteboards en displays. Met hun innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ontwerpen, bieden ze oplossingen voor onderwijsinstellingen, bedrijven en overheid. Clevertouch producten zijn ontworpen om samenwerking te bevorderen en het leerproces te verbeteren. De displays zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals vergaderingen, presentaties en onderwijs. Met de optionele software kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de inhoud en deze delen met anderen. Clevertouch is een merk dat bekend staat om hun hoogwaardige producten en excellente klantenservice. Investeren in een Clevertouch display is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en efficiënte oplossing.

Ideaal voor voor zakelijk gebruik of op school in het klaslokaal.
Onze verschillende modellen zijn: Clevertouch Impact Max , Clevertouch Impact Plus , Clevertouch UX PRO , Advance , Comfort. Vraag snel uw offerte op maat voor de beste prijs!

CLEVERTOUCH UX PRO Gen 2

Krachtig 4K-touchscreen met veel functies

Clevertouch UX PRO lees meer
Zakelijke PRO oplossing

CLEVERTOUCH IMPACT PLUS G2

Ontworpen door docenten, voor docenten

Clevertouch IMPACT plus lees meer
toekomst gerichte klasoplossing

CLEVERTOUCH IMPACT Gen 2

Een perfecte allround klasoplossing

Clevertouch IMPACT lees meer
PRIJSBEWUST DIGITAAL LESBORD
Clevertouch Impact achtergrond Belgie touchscreen digibord Interactivetouch.be

CLEVERTOUCH – IMPACT Gen 2

De all-round klasoplossing – veelzijdig en budgetvriendelijk

Verkrijgbaar in de maten: 65″ 4k | 75″ 4K | 86″ 4K

De perfecte budget totaaloplossing voor in de klas. Uitgerust met High-Precision-Technologie, Whiteboard App, Cleverstore, Lynx en Snowflake software. IMPACT is ideaal voor het moderne klaslokaal en ondersteunt tijdbesparende lesplanning met veel hulpmiddelen en leeractiviteiten.

Brochure impact Offerte of meer info
Clevertouch Impact budget kopen belgie 65 75 86 educatie touchscreen digibord

Belangrijkste kenmerken

Ontdek de Clevertouch Impact Generatie 2 nu in onze shop

Clevertouch Impact plus achtergrond Belgie touchscreen digibord Interactivetouch.be

CLEVERTOUCH – IMPACT PLUs G2

Zoveel meer dan alleen een interactief touchscreen

Verkrijgbaar in de maten: 55″ 4K | 65″ 4K | 75″ 4K | 86″ 4K

IMPACT Plus is ontwikkeld door docenten voor docenten en is meer dan alleen een interactief touchscreen. Het biedt een all-round intuïtieve samenwerkingservaring – inclusief tal van functies en oplossingen die leraren bevrijden van de beperkingen van traditionele lesborden of digiboards. Maak lessen buitengewoon met de nieuwe Clevertouch IMPACT Plus.

Brochure impact PLUS Offerte of meer info
Clevertouch Impact Plus interactivetouch belgie touchscreen kopen offerte prijs budget educatie school service

Ontdek de Clevertouch Impact Plus Generatie 2 nu in onze shop

Ontdek de Clevertouch Impact UX PRO Generatie 2 nu in onze shop

Welkom bij Clevertouch – de toekomst van interactieve samenwerking en educatie! Als je op zoek bent naar een innovatieve oplossing die je bedrijf of onderwijsinstelling naar nieuwe hoogten kan brengen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Clevertouch is een toonaangevende leverancier van interactieve displays en technologieën die speciaal zijn ontworpen om de samenwerking te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten. Onze producten combineren geavanceerde touch- en schrijftechnologieën met krachtige software, waardoor gebruikers een intuïtieve en meeslepende ervaring krijgen.

Wat Clevertouch echt onderscheidt, is onze focus op zoekmachineoptimalisatie (SEO). We begrijpen hoe belangrijk het is om online gevonden te worden en een sterke online aanwezigheid te hebben. Daarom zijn al onze oplossingen geoptimaliseerd om zoekmachines te helpen ze gemakkelijk te vinden en te indexeren.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die zijn online zichtbaarheid wil vergroten of een leraar die op zoek is naar innovatieve tools om de leerervaring te verbeteren, Clevertouch kan je helpen. Onze displays bieden een breed scala aan functies, waaronder draadloze connectiviteit, whiteboardmogelijkheden, ingebouwde apps en nog veel meer.

Bovendien zijn onze producten volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Of je nu een klein bedrijf bent dat een enkel display nodig heeft of een grote onderwijsinstelling die meerdere displays wil implementeren, Clevertouch heeft de juiste oplossing voor je. We bieden ook uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze producten haalt.

Dus, als je op zoek bent naar een SEO-vriendelijke oplossing die je bedrijf of onderwijsinstelling naar nieuwe hoogten kan brengen, kies dan voor Clevertouch. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om interactieve samenwerking en educatie naar een hoger niveau te tillen.