ctouch logo belgie kopen riva 2share laser sky laser nova

CTOUCH interactief touchscreen digibord

ONDERWIJS

Verveelde studenten?
Niet met onze touchscreens!

MEER INFO
Home ctouch educatie onderwijs school smartboard - gesneden

BEDRIJVEN

De sensatie van samenwerking via een touchscreen.

MEER INFO
Home ctouch 2share teams skype zoom business zakelijk smartboard

ONDERWIJS

Touchscreens om 21e eeuwse vaardigheden te ontwikkelen

Bij CTOUCH streven we naar interactief onderwijs met een leuke twist. Levendig onderwijs dat de 21e-eeuwse vaardigheden van studenten vormgeeft. Geen wonder dat we ons als een vis in het water voelen in de Nederlandse Brainport-regio Eindhoven. Hier maken we onze touchscreens met maximale flexibiliteit, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit.

Add Any content here
CTOUCH Foto touchscreens school geen tijd voor verveling

Bepaal je eigen regels

We gaan je niet vertellen hoe je moet lesgeven. Maar wij bieden je wel de flexibiliteit die je nodig hebt. In de software. Op platforms. In besturingssystemen. Jij bepaalt wat voor jou het beste werkt. Tenslotte weet niemand beter wat jouw leerlingen nodig hebben.

Met onze digiborden kies je zelf welke software, platforms of besturingssystemen je gebruikt. Eén ding is zeker: met CTOUCH leer je jouw leerlingen om niet met een systeem te werken dat over tien jaar niet meer bestaat. Ze leren de technische vaardigheden die nodig zijn om elk programma te beheersen – nu en in de toekomst.

Add Any content here

GEEN CONCESSIES OP KWALITEIT & SERVICE

Digiboards moeten intuïtief en gemakkelijk zijn om mee te werken. CTOUCH biedt gebruiksvriendelijke, betrouwbare interactieve touchscreens en een klantvriendelijke en persoonlijke service. Wij bieden:

  • Peace of mind is tegenwoordig tamelijk uniek. Laat het aan ons over om je te laten zien hoe de juiste service wordt uitgevoerd.
  • Wil je de zekerheid van extra snelle service? Kies dan voor Priority Care! Service-aanvragen, die Priority Care hebben, krijgen altijd kosteloos voorrang. En je bent de eerste die op de hoogte is van onze nieuwste upgrades, functies en workshops.
  • 7 jaar garantie. Zonder extra kosten. We vragen alleen wat persoonlijke informatie, zodat we je in de toekomst kunnen verrassen met relevante informatie en service.
  • Persoonlijke service die gewoon werkt. Of het nu gaat om ons serviceteam waarmee je belt of met één van onze zorgvuldig geselecteerde lokale partners. Samen zorgen wij altijd voor een snelle en professionele service.

BEDRIJVEN